smile

smile is "sedekah".. smile is "sunnah Rasulallah".. i am smiling ^^... are you...??

Owner ^^

Assalamualaikum

katun ni ada mirip sikit ngan aku.. bezanya, SENYUM ^^

me says,
try to be a better person hear.. (easier said than done, right?) but, yes. Iam.

Hlovate says,
Never say die before you try..
there's always room for improvement before you reach perfection..

Just, Hamba Allah.. yang banyak do wrong things then good things..

a gurl.. and a sister.. which is very cruel and bad.. to my adik2.. ^^ 
after all this years, thanks for being my loyal servant ... keh3 :D

aa, ida
a long time ago..
pernah jadi babysitter, or nanny.. tanpa lesen.. two and a half year experience..

pernah!
kerja di tadika Pasti.. which is sangat stress ngan bebudak tu.. n kalau dah stress, bukak lappy tgk running man.. (org zikir ka.. huhu)

love hujan.. 
love bau tar bila kena hujan..

love photography..
love sunset.. di dada air.. macam ni..

lawa kan.. ^^

love basketball.. pernah main masa form 1 ja.. huhu.. pas2 men suka2 d gelanggang bola keranjang sekolah (yang agak nazak) sampai la bola tu pecah sebab kena paku.. huhu T T

love Hlovate book.
tunas aa+bb, 5tahun 5bulan, rooftop rant, schubert serenade, ked's story, versus, contengan jalanan and the new one, anthem (ni blum baca lagi) .. sempoiii ja baca...

love running man.. 
all of them.. especially yoo jae suk n monday couple..

Boy? 
Hlovate says: boys are not to be trusted in relationship, but they made great friends..
100% agree

love music.. random music.

so yang baik tu datang dari Allah.. and yang bad tu datang dari diri sendiri.. 

May Allah Bless ^^

No comments:

Post a Comment